Time	Regular Bell Schedule	Instructional Minutes
6:45 am	Morning Duty Teachers Report	-
6:50 am	Students Enter Campus	_
6:55 am	Teacher Report & Sign-In Deadline	-
7:04-7:15 am	Report to Class (1st/5th Block)	-
7:15-8:50 am	1st / 5th Block	95 minutes
8:56-10:31 am	2nd / 6th Block	95 minutes
10:31-11:01 am	First Lunch Shift (100-400 halls)	30 minutes
11:07 am - 12:44 pm	3rd / 7th Block (100-400 halls)	97 minutes
10:37 am - 12:14 pm	3rd / 7th Block (500-1200 halls)	97 minutes
12:14-12:44 pm	Second Lunch Shift (500-1200 halls)	30 minutes
12:50-2:25 pm	4th / 8th Block	95 minutes
2:25-2:40 pm	Dismissal	_

Time	Grade-Level Assembly / Club Day (Tuesdays Only)	Instructional Minutes
6:45 am	Morning Duty Teachers Report	_
6:50 am	Students Enter Campus	_
6:55 am	Teacher Report & Sign-In Deadline	_
7:04-7:15 am	Report to Class (1st/5th Block)	-
7:15-8:28 am	1st / 5th Block	73 minutes
8:28-8:38 am	Transition to Grade-Level Assemblies / Clubs	10 minutes
8:38-9:38 am	Grade-Level Assemblies / Clubs	60 minutes
9:44-10:57 am	2nd / 6th Block	73 minutes
10:57-11:27 am	First Lunch Shift (100-400 halls)	30 minutes
11:33 am - 1:06 pm	3rd / 7th Block (100-400 halls)	93 minutes
11:03 am - 12:36 pm	3rd / 7th Block (500-1200 halls)	93 minutes
12:36-1:06 pm	Second Lunch Shift (500-1200 halls)	30 minutes
1:12-2:25 pm	4th / 8th Block	73 minutes
2:25-2:40 pm	Dismissal	-

Time	11:30 Early Dismissal Schedule	Instructional Minutes
6:45 am	Morning Duty Teachers Report	_
6:50 am	Students Enter Campus	-
6:55 am	Teacher Report & Sign-In Deadline	_
7:04-7:15 am	Report to Class (1st/5th Block)	-
7:15-8:01 am	1st / 5th Block	46 minutes
8:07-8:58 am	2nd / 6th Block	51 minutes
08:58 - 09:28 am	First Lunch Shift (100-400 halls)	30 minutes
09:34 - 10:33 am	3rd / 7th Block (100-400 halls)	59 minutes
09:04 - 10:03 am	3rd / 7th Block (500-1200 halls)	59 minutes
10:03 - 10:33 am	Second Lunch Shift (500-1200 halls)	30 minutes
10:39 - 11:30 am	4th / 8th Block	59 minutes
11:30 - 11:45 am	Dismissal	_

Time	Early Dismissal Exam Schedule	Instructional Minutes
6:55 am	Teacher Report & Sign-In Deadline	-
7:00-7:15 am	Report to First Exam Block	-
7:15-9:05 am	Exam Block 1	110 minutes
9:05-9:35 am	Brunch Shift (All Students)	30 minutes
9:40-11:30 am	Exam Block 2	110 minutes
11:30-11:45 am	Dismissal	-

Time	Pep Rally (AM) Schedule	Instructional Minutes
6:45 am	Morning Duty Teachers Report	-
6:50 am	Students Enter Campus	-
6:55 am	Teacher Report & Sign-In Deadline	-
7:04-7:15 am	Report to Class (1st/5th Block)	-
7:15-8:33 am	1st / 5th Block	83 minutes
8:33-8:43 am	Transition to Pep Rally	10 minutes
8:43-9:43 am	Pep Rally	60 minutes
9:49-11:07 am	2nd / 6th Block	78 minutes
11:07-11:37 am	First Lunch Shift (100-400 halls)	30 minutes
11:43 am - 1:01 pm	3rd / 7th Block (100-400 halls)	78 minutes
11:13 am - 12:31 pm	3rd / 7th Block (500-1200 halls)	78 minutes
12:31-1:01 pm	Second Lunch Shift (500-1200 halls)	30 minutes
1:07-2:25 pm	4th / 8th Block	78 minutes
2:25-2:40 pm	Dismissal	_

Time	Pep Rally (PM) Schedule	Instructional Minutes
6:45 am	Morning Duty Teachers Report	_
6:50 am	Students Enter Campus	-
6:55 am	Teacher Report & Sign-In Deadline	-
7:04-7:15 am	Report to Class (1st/5th Block)	-
7:15-8:33 am	1st / 5th Block	83 minutes
8:39-9:57 am	2nd / 6th Block	78 minutes
9:57-10:27 am	First Lunch Shift (100-400 halls)	30 minutes
10:33-11:51 am	3rd / 7th Block (100-400 halls)	78 minutes
10:03-11:21 am	3rd / 7th Block (500-1200 halls)	78 minutes
11:21-11:51 am	Second Lunch Shift (500-1200 halls)	30 minutes
11:57 am - 1:15 pm	4th / 8th Block	78 minutes
1:15-1:25 pm	Transition to Pep Rally	10 minutes
1:25-2:25 pm	Pep Rally	60 minutes
2:25-2:40 pm	Dismissal	-